Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.09.2012 23:38 - КАК ДА СЕ ПРЕДПАЗВАМЕ ОТ ХРЕМАТА В ПРЕДСТОЯЩИТЕ ХЛАДНИ СЕЗОНИ
Автор: talasin Категория: Рецепти   
Прочетен: 3980 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 11.09.2012 17:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
КАК ДА СЕ ПРЕДПАЗВАМЕ ОТ ХРЕМАТА В ПРЕДСТОЯЩИТЕ ХЛАДНИ СЕЗОНИ
    Настъпващата есен и следващите я зима и пролет, освен друго, се характеризират със студени и влажни дни, в които най-често горните дихателни пътища започват да ни създават здравословни проблеми. Най-често това "тръгва" от носа чрез учестяване на подсмърчването, протичане на безцветна течност и т.н. до като тя се превърне в сгъстена слуз и се стигне до зачервяване на ноздрите и очите ни. Ракламите ни предлагат чудеса за лечение, разбира се срещу заплащане, които ни спасяват до следващото учестяване на подсмърчването, безцветната течност и т.н. ... до следващото фармацевтично чудо. Известни са разултати от изследвания, които показват, че има около 120 вида хреми, които могат да ни "посетят" за един период от 6-те есенно-зимно-пролетни месеца. Не бихме очаквали всички хреми да ни гостуват, но и тези, които са канят, разбира се, че не са ни добре дошли.
Възниква въпрос, а има ли подходящо и ефикасно средство да се отърваме от посещението на всички тези видове хреми през тези месеци, а ако има възможност, то винаги да се прилага с успех, когато те се появят по един или друг начин?
    Оказва се, че има един много ефикасен и безплатен начин, които може да се прилага от всеки човек, независимо от неговата възраст и пол и той е в двете ни ръце и по-точно на върховете на показалците ни!
    Разгледайте внимателно снимката и ще забележите, че на нея от двете страни на носа има 3 двойки червени точки: две са най-долу до крилата на ноздрите; над тях са тези от втората двойка на мястото, където хрущялите свършват в кухините на ноздрите (лесно се опиват с лек натиск на показалците); третата двойка е най-отгоре, където се свързва носа с челото и до мястото на очите ни, където се съединяват горниия с долния клепачи и където най-напред се появява сълзата ни (ако леко натиснете тези места се  усеща като че ли ни убожда остро връхче).   
   
Ако сте се ориентирали в местата, които описах, следва да разберете кога и как да да ги третирате (което ще рече въздействате).
    Процедурата по лечението започва  от момента, в който усетите, че носа Ви започва да "протича" (учестено подсмърчане, потичане на течност и т.н.) С двата показалеца започвате от най-долните точки, като ги масажирате с постоянен натиск или с натиск и въртеливи движения по и срещу часовниковата стрелка (както Ви е по-удобно). Продължителността на масажа е около 5-6 по-дълбоки вдишвания през носа и издишвания през устата.  След това тази дейност се повтаря по същия начин със средните две точки и накрая с най-горните две точки, като не забравяте за дишането през носа и устата. В зависимост от степента на състоянието, до което Ви е докарала хремата, дишането може да бъде повече или по-малко вдишвания и издишвания. Това е всичко. След много кратко време признаците на хремата се "изпаряват" и можете да дишате безпроблемно. Ако след известен период от време, симптомите на хремата се появят отново, операцията се повтаря до окончателното им "изчезване". Ако някой помисли, че с тази операция хремата няма повече отново да го посети, явно се е заблудил. Заминала си е тази хрема, която го е споходила преди въздействието, а след  време организмът му пак може да е предразположен на въздействието й, което отново става причина и повод за прилагането на дадената процедура. Веднъж убедите ли се в нейната ефикасност, не се скъпете и я споделяйте с близките и приятелите си! Както виждате аз я споделям, защото считам, че ще Ви бъде от полза. Китайците я ползват вече няколко хиляди години!



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: talasin
Категория: История
Прочетен: 418783
Постинги: 161
Коментари: 154
Гласове: 268
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031